Papatya-eylul88 ya benimkisi de 21 aylik ama duyusal hassasiyeti var denge sorunlari vs. Bunlar icin duyu butunleme de aliyor cocugum ama evde hicbirsekilde yasinin oyuncagiyla oynamiyor cirt cirtli takma kitaplar ne bi etkinlik boya kalemini bile tutamiyor cunku zaten parmak kaslari zayif birseyden birseye asla hani doldur bosalt yapamiyor kendi ne isterse donen ne varsa sacma sapan oyuncaklara yoneliyor oyun gruplarinda hiç oturmuyor etkinlik sirasinda masada o kadar bunaldim ki zaten hala puturlu de yiyemiyor agiz ici hassaiyetten dolayi resmen cocugum 1 yasindaki bebek gibi davraniyor konusmasi az birkac kelime evde oyun odasi var her imkana sahibiz bir suru kitap oyuncak yani sifir ilgi tak tak oyuncaklarla oynayamiyor yasitlari neler neler yapiyor benim ayirdigim vaktin ⅓ unu ayirmayan annelerin cocuklari daha ilerde bu beni bunalima sokuyor biiktim artik bir terapiye de ben gidicem yakinda bu cocuklar niye boyle anlamıyorum ben mi cok avartiyorum kucuk mu daha var zmani mi diye dusunuyorum yasitlarina bakinca uzuluyorum elimde degil allaha bile bazen o kadar isyan ediyorum ki ben ne gunah isledim boyle zor bir cocuk benim basima verdi diye bitti psikolojim