umayinci34 Arkadaşlar bugün 5.gün sma comfort kullanıyordum malum sorundan ötürü bebelac kullanmaya geçtik hipte yaramamıstı kızıma bebelacta beslenme sırasında kaka yapıyor ve bezinden taşıyor normal mı bu durum ishal değil ama
haniball umayinci34 belki değişimden dolayı sindirim sistemi etkilenmiş olabilir ben uzun süresir kullanıyorum bazen taşma oluyor ama mamadan kaynaklı değil bence 😊
aselkussum umayinci34 Bebelac sindirimi kolay bı mama benim kızım hangi mamayı denersem deneyim hep zorlanarak kabız bı şekilde yaptı Bebelac golda geçince rahatladı çocuk sonra 3 numaraya geçince kakanin önünü alamadık bı türlü çok az içmesine rağmen günde 3-4 kere kaka yapiyodu değiştirdik mecbur.Kilo aldrmyodu aldrmis olsaydı devam ederdim belki rahat yapıyo diye ama
hnr97 Bende smadan sonra hipp organik combiatik aldım ama arada kusturuyor ya bebelac a geçmeyi düşünüyorum düzünümü aldınız
Yunusemrecik hnr97 ya bizde de aynı oldu 6. Gün bugün gazı arttı kusturuyor habire 5.5 aylık ne bebelac ilk başta kullandık o da gaz yapmıştı sma comfort almıştım o iyi gelmişti ne kullancam bilmiyorum artık
umayinci34 hnr97 hnr97 evet düz aldım bebeğim içiyor ve daha sakin direk aklıma hip ve smanın bebeğimde karın agrısı yapması gelıyor sma comfort toplatılınca kesın bu yüzden bebegım aglıyor dedim artık 🥺🥺🥺
murek Sma sma kullanıyorum 2 numara kullandığım için değiştirmedim ama değiştirmeyi düşünüyorum bebelac önceden kullandığımda çok fazla gaz yapmıştı ve çok şekerli bir mama
hnr97 Yunusemrecik benim iki aylık mamaya yeni başlamıştım aptamil aşır gaz yaptı sma iki gün kullanabildik sonra olaylar çıktı ama kusma vs olmadı zaten gazlı bi bebek ama hipp te daha çok zorlandı ve kusuyo alışırmı diye bir kaç gün daha bekleyeceğim anne sütü + mama veriyorum olmazsa bebelac gold alacağım gold olan sindirimi daha kolaymış öyle okumuştum
umayinci34 Hip ve sma aşırı huzursuz ediyordu muhtemelen karın ağrısı yapıyordu bebeğimde bebelac geçtim kızım daha sakin şükürler olsun 🥹🥹🥹 Sadece sindirimden ötürü sanırım beslenme sırasında kaka yapıyor ve taşıyor