fatma_erva benimde bebeğim 3 aylık gece uykusuna çok düzensiz geçiyordu bazen 11 bazen 12 yani 11den önce geçmezdi ama sabahları 9dan önce uyanmıyordu uyuyorduk beraber ama 2 gündür karar verdim düzen oluşturcam diye.+ gündüz uykuları da cok kısaydı ayğımda sallıyordum bırakınca pıt hemen kalkıyordu. Dündendir Sabah 8de uyanıyoruz uyanıklık süresine dikkat ediyorum 60 dk yada 75 dk zten uykusu gelince anlıyorum her uykuyu not ettim. Ayağımda da sallamıyorum kucağımda poposuna pışpışlayıp mayışınca yatağa alıyorum 2-3 kez işe yaradı ama sonra kalktı yine, bugun ilk defa 9 buçukta gece uykusuna geçti ama yatarken çok ağladı uyanıklık süresi 2 saati geçmişti cünkü. Sonra an ve an chatgpt yazdım ondanda kafamdaki soruları sordum güzel yönlendirme yaptı mantığı az cok anladım ama sallayarak uyutmayı bırkamak bi tık zorlaşacak gibi. Size tavsiyem sabah 8i geçmeyecek şekilde uyansın ve en az 1 gündüz uykusu yapsın. Normalde en fazla 30 dk uyurdu gündüz uykusu sabah 8de kalkınca ilk uykusu 1 saat 20 dk sürdü. Bundn sonra hergün 8de uyanacağız.