zeynepp100_ Bebeğim 5 ay 23 günlük tummy timede kafasını tutuyor destekli oturduğumda kafası öne düşüyor yeni yeni destekli oturtmaya başladım acaba yeni yeni otturtuğum için mi yoksa başka bir nedeni varmıdır
humanur1906 zeynepp100_ benim kızım da öyleydi kafası oturttuğumda önüne düşerdi 5.5 ayını geçtik sonra tuttu kafasını.
nadidelifora zeynepp100_ bebeğinizin kafası değil bel kasları güçlenmedi henüz. Bu zaman alacak. Her bebek ilk oturmaya başladığında öne doğru gelir bu normal. Endişe etmeyin..tam oturması için 9 aya kadar vakti var🌸
slnklc zeynepp100_ normal diye düşünüyorum çünkü benimki de öne yığılıyor ben de emzirme yastığını öne gelecek şekilde koyuyorum dikelmeye başladı 1 2 gündür chatgpt ye video attım normal dedi inşallah öyledir 🙏🏼
zeynepp100_ aybarssena 6 aylık olana kadar normal olabilir bazı bebekler bu konuda pasif kalabiliyorlarmış ama yinede endişe ediyorum 6 aylığada az kaldı
zeynepp100_ humanur1906 bizde şöyle bir durumda ağzına herşeyi sokmak her gördüğü her şeye eğiliyor kucağıma oturtunca elime eğiliyor ağzına sokuyor oturağa bırakınca önü biraz çıkıntılı oraya doğru eğilip ağzına sokuyor acaba bilinçli mi yapıyordur
mertun zeynepp100_ doktor bizi 6 aylık olınca gunde 15 dk olacak şekilde3-5 defa destekli oturtma önerdi. Ay olarak hazır olmayabilir bebiş.
elifimmm123 zeynepp100_ inaninki benim bebeğimi anlatiyorsunuz sandım benimkide 6aylik olacak aynilarini yapiyor
humanur1906 zeynepp100_ bilinçlimi bilmiyorum ama geçti şükür şimdi rahatça oturuyor. Destekli bir şekilde 6.5 aylık
nadidelifora zeynepp100_ içiniz rahat olsun tabiki. Daha çok çok erken. Canınızı sıkacak bir durum yok. Siz destek olmak için çamaşır sepetinin içine bir örtü serip içine oturtun. Etrafından destek alacak daha rahat oturmaya başlayacak. Bir ayı bulmaz oturur❤️
zeynepp100_ mertun iki farklı doktor görüşü aldım biri 4.5 aylıkken destekli oturtmaya başlayın diğeride 6 aylık olana kadar hiç oturtmayın dedi hangisine uyucağımı bilemediğim için bende yeni yeni başladım
gg3848 zeynepp100_ şu an sırt ve bel kasları güçsüz olduğu için oturttuğunuzda başı öne doğru düşüyormuş gibi yorumlamış da olabilirsiniz bence biraz daha takip edin 6. kontrolüne doktorunuz bakar zaten ama bana normal gibi geldi
zeynepp100_ gg3848 evet öyle de olabilir bide herşeyi yalamak istiyor acaba ondan da olabilir kucağında oturttuğumda elime doğru eğiliyor yalıyor
bicirik2025 zeynepp100_ önündrki şeyleri ağzına götürmeye çalılıyor üstünü yemeye çalılıypr olanilr mi ? Yoksa hiç mi dik tutamıyor. Tummy de tutabiliyor demişssinz korkacak bişey yok gibi sonuçta dik tutaniliyor.