kabakcekirdegi Etek tıraşı için demiyorum biliyorum yani bazı kısımları kendimiz yapamıyoruz ama koltuk altı, bacak, kol . Bunlar için evde kendi lazer yapıp başarıyla ulaşmış olan varsa cihaz ismi ve kullandığı düzeni paylaşabilir mi ?
kalbimegedekaldii kabakcekirdegi ben Philips Lumea bri950/01 kullanıyorum. Düzenli ve dikkatli kullanmaya özen gösteriyorum. Uygulamadaki zamanlamaları ve önerileri dikkate alıyorum. Bu kullanım şeklinin sonucundan çok memnunum ama benim gebelikten önce güzellik merkezi geçmişim de var onun etkisi ile bu kadar iyi sonuç aldığımı düşünüyorum.
poyrazmom2604 kabakcekirdegi daha önce lazer geçmişim yok philips lumea kullanıyorum ama bi faydasını görmedim yüzüme kullanıyodum bide bazen koltuk altında ama orda faydası oldu
Mmeelliikkeee kabakcekirdegi 6-7 sene önce lumea almıştım . Kollarım bir daha hiç çıkmadı koltuk altı bikini ve bacaklarda çok başarılı geçti arada atış yapabilirsiniz . Ama herkes aynı memnuniyette kalamayabilir kıl kökü rengi cihazın görmesi gibi kişiye göre değişken şeyler var
kabakcekirdegi kalbimegedekaldii Güzellik merkezindeki sonuç nasıldı cihaz neydi ne kadar sürdü ben sanırım güvenemediğim için kendim halletmek istiyorum
kalbimegedekaldii kabakcekirdegi buz lazerdi güzellik merkezindeki ve 6 seans gidebildim sonra gebelikten dolayı gidemedim. Doğumdan sonra da zaman olarak uygun olmadığım için ev tipi aldım ve çok memnun kaldım
-sevimlipolyanna- Bizde Philips lumea bri921 kullanıyoruz. Çok memnunuz. Benim daha önce lazer geçmişim var. Eşime ilk defa denedik onunda dökülmeleri çok iyi ben kesinlikle tavsiye ediyorum
kabakcekirdegi -sevimlipolyanna- Benim lazer geçmişim yok ya olmayan biri de yazsa çok rahatlayacağım
poyrazmom2604 kabakcekirdegi ama benim tüylerim çok sert pcosdan dolayı hormonlarım bozuk eğer tüyleriniz inceyse fayda görürsünüz belki
kabakcekirdegi poyrazmom2604 Bende de pcos var ama tüylerim sert mi nasıl anlıyoruz ? Yani bacaklarımda vs seyrek aslında doğru düzgün yok
surprizbebe kabakcekirdegi çoğu güzellik merkezi ipl kullanıyor. Bu da evde lazer cihazlarıyla aynı teknoloji. İpl teknolojisi kılları uyutma üzerine bişey. Bi süre sonra yeniden çıkabiliyor ama arada hatırlatma yaparsanız o da olmayabilir. Ben güzellik merkezinde yaptırdım çok da memnun kalmadım aslında ama kollarım iyi olmuştu 4-5 yıl oldu bu yıl sanki biraz çıkar gibi oldu onu da hamilelik hormon değişimine bağlıyorum.