Minikcikler00 Kızlaar neler var menünüzde mercimek çorbam ve Bulgur pilavım var araya yemek bulamadım belki sizlerden bişey bulurum😅
Deletedmom2987 Minikcikler00 tavuk yada et sote, nohut, kuru fasülye anca bunlar olur bulgurun yanına birde cacık
bitboylum Dünden kalan lebeniye çorbası ve pırasa yemeğim var. Azıcıkta chili con carne vardı. Kızıma da bir makarna yaptım mı günü kurtardım çok şükür
Minikcikler00 fikrettekinbassoy afiyet olsun canıım bende düşündüm ama eşim köfte yemek istemiyormuş bu aralar ne alakaysa 🙄😅
minikcekirgem Bende mercimek çorbası ve ıspanaklı kol böreği yaptım yanına ne olur burada bekleyim bakalım
bitboylum Minikcikler00 hepimize canım. Yemek yapmak kolayda ne yapacağını bulmak işte o bildiğin matematik problemi
Deletedmom2987 Minikcikler00 bende şimdi kuru fasülye pişiriyorum sana fikir verirken aklıma geldi yemeğim yoktu 😂
fikrettekinbassoy Minikcikler00 Arada o tür yemeklerden soğuyası gelir insanın belki öyle bir dönemdedir
mamacitaa_ Minikcikler00 tavuk sote yap gitsin :) ben balık aticam fırına salata filan 🤗 kizlarada şehriyeli tarhana yaptım öğlen içirdim
Minikcikler00 mamacitaa_ dimi kız bencede hiç uğraşasım yok bugün burda hava kapalı asla kendime gelemiyorum bütün enerjim çekildi😅😅
KendiEvimdeDeplasmandayim Minikcikler00 internetten bakın isterseniz. Pirinçle pırasanın sulu yemeği değilde daha kurusu diyebilirim ama anlatamadım 😂 karadenize özgü
mamacitaa_ Minikcikler00 ay evet valla aman hergun yapıyoruz da ne sanki 😒😁 ya sen kilo verme işini naptin canım devam mı tamam mı ara verme mi 😀🤷🏻♀️🥴