edooossselos selam kızlar bebem 6aylık oldu. patated havuc kabak falan denettim yogırt denettim hepsini agzında geveliyor yutmuyor. normal mi? ne yapmam lazim pure yapiyim desem yogurduda yutmadi disari cikardi
pinar1905 edooossselos normal olduğunu düşünüyorum bebeğiniz farklı tatlara zamanla alışabilir. Siz sebzelerden başlayarak yavaş yavaş tattırmaya devam edin. Zamanla alışacaktır inşallah
beginnerrmomm edooossselos ek gıdaya henüz hazır değildir zamanla alışır çok normal bebeklerdeki refleks o
angel19 edooossselos bizde tam 6 buck aylık olduk . Oğlum da yemiyor ağzından çıkarıyor . Tadım bile yapamıyoruz bi yogurdu yutuyor o da elimle açıyorum agzını . Sebzeleri hep tükürdü. Bugün avokado aldım inşallah yer . Tam doymasını beklemiyorum ama bi iki kaşık da tadım yapmalı yani
pinar1905 edooossselos şu an bebeğinizin ana besini anne sütü. ek gıda sadece 1 2çay kaşığı veriliyor zaten bebeğim bunla doymasını da beklemiyorsunuzdur o yüzden sorun olmaz yavaş yavaş alışır
pinar1905 edooossselos zamanla alışır midesi belki daha hazır değildir buna bazı bebekler 8 aylıkken bile geçiyor
edooossselos angel19 merhaba bu aksam azda olsa yeni muza cok az labne koydum tadini begendi galiba yine tukurdu biraz ama birazini da yedi😁
angel19 edooossselos iyi bari birazını yemiş :) bende avokado verdim yutmadığı yerde suyla yutturdum valla 😂