Hep_oyle_olur_zaten Elimde çok fazla mandalina var gelen misafirler meyve getiriyor ama biz de mandalina ve elma pek tuketmiyoruz . Instagram’da bir tarif görüp yaptim tutmadı onu kurabiyeye cevirdim pek de iyi olmadi. Yapabileceğim tatlı vs önereceğiniz var mı
LadyGaddar Hep_oyle_olur_zaten Suyunu sıkıp jöle yapabilirsin dilimlersin ferah ferah yenir. Yada muhallebi
binnur37 Hep_oyle_olur_zaten Keklerin içine sıkıp koyabilirsin mandalinaları .. Elmalı rulo kek yapabilirsin elmalı kurabiye yapabilirsin
minnakpopus Hep_oyle_olur_zaten reçel yapabilirsin irmikli muhallebi pelte lokum vs yapabilirsin. Suyunu sıkıp buzluğa koyabilirsin meyve suyu olarak tüketilir keklere pastalara koyarsın
Zumra_Fatma Hep_oyle_olur_zaten elmayı Elmalı kurabiyenin içini hazırlayıp buzluğa atabilirsiniz mandalinayla ilgili pek tarif bilmiyorum ama mandalina suyundan lokum yapabilirsuniz
Hep_oyle_olur_zaten binnur37 rulo kek kolay mı acaba denemeyi çok istiyorum ama tutmazsa diye denemedim hiç 😄
Hep_oyle_olur_zaten Zumra_Fatma lokum da yapmıştım tarife göre yapmama rağmen katılasmadı ama yıllar önce yaptığımda güzel olmuştu
KayraVeAnnesi_06 Hep_oyle_olur_zaten Tart kek yapabilirsin üzerinin sosunu mandalinadan yapıp ben öyle yapıyorum çok güzel oluyor
binnur37 Hep_oyle_olur_zaten Ben birkere denedim çok güzel oldu nefis yemek tariflerinden bakarak yapmıştım