asyaaslann Kaka sayısı 3 ü geçmiyor ama kakası zaman zaman ishal tarzı oluyor dişin etkisi mi yoksa Bagırsak enfeksiyonu falan mı var 1 haftadır ara ara oluyor
gkt300_ asyaaslann yapmisti bizdede. Su gibi olmadigi surece endise etmetin. Ben entrigermina kullanmistim faydasi olmustu
ayisit asyaaslann benim kızım her diş çıkardığında ishal olur. Sadece su gibi olmaması ve günde 6-7 kez yapmaması lazım.
Duyulurum asyaaslann yapar ama devamlılığı olmaz. Yani bugün iki defa yapar yarın 1 defa sonra tekrar etmez. Eğer her gün 2-3 bez böyle ise gıdadan kaynaklı da olabilir.
asyaaslann Şuan takipteyim bir gün oluyor bir gün olmuyor dün yoktu bugün oldu ama ishal gibide değil kıvamlı da bi değişik unuttum kızımda 5 sene oldu onunda oluyor muydu hatırlamıyorum talibe aldım bu hafta çok sık olursa götüreceğim
asyaaslann beginnerrmomm evet oldu 1 gün sürdü sonra kusma olmadı ishal 4 5 sürdü patates pirinç lapası muz verdim şükür düzeldi
beginnerrmomm asyaaslann bizde de günde bir kere kusuyor kakasının kıvamı da cıvıklaşmış normalde kabızdı fıstık yeşili rengine dönmüş
asyaaslann beginnerrmomm aynen o şekilde yedikleri Sinmemiş halde oldu ama kaka sayısı 3 4 ü geçmedi hiç azı dişini patlatmış şekilde gördüm sol tarafında şimdide üst sağ için uğraşıyor çok şükür Şuanlık ishal yok ama ara ara kusmları oluyor küçük küçük diş döneminde oğlum hep böyle kusuyor ilk dişimde de çıktı ben genelde burdan anlıyorum
beginnerrmomm asyaaslann aynen bi götüreceğim inşallah bugünü de atlatayım birdaha olmadı çünkü olsa da olmasa da götürürüm 🫠🫠kiloyu da çok az almaya başladı