Burcinblgl Kızlar burda çocuğu çok fazla kabız olan anne var doktorum böyle bir yazı verdi bizde biraz olsa işe yaradı daha rahat yapıyor bunların uyguladığımda belki birilerine faydalı olur buraya da atayım
Busegr Aç karna gün kurusu kayısı bayağı işe yarıyordu bizde bir süre baklagil ve muz gibi lifli besinleri vermeyip öğünlerin çoğunu sebzeli vermekte bir alternatif
Burcinblgl Busegr tık karınla verdim de aç vermedim hiç deneyeyim ay geçer inş şuan 18 aylık aşırı korkuyor belli korktuğu için tutuyor bide hergün yapsa da ağlıyor sizde durum nasıl geçer inş
Busegr Burcinblgl şuan 2,5 yaş parça parça yapma huyu var kızımda korkuyor ha şeyi unuttum kabak çekirdeği yine bağırsak düzenlemede çok işe yarıyor bir avucu kadar veriyorum ben
Burcinblgl Busegr ay benim kızımda öyle ya gün içinde az az birkaç kere yapıyor tuvalete gidiyor mu peki bezi bıraktınız mı o süreç nasıl olacak çok merak ediyorum bizde
Busegr Burcinblgl henüz bırakmadım ramazandan sonra başlayacağım havalar soğuk şuan hasta olmasından korkuyorum 🫣
Burcinblgl Busegr anladım canım şeyden sordum ya zor oluyor mu çünkü bizimki de korkuyor mesela geliyor tuvaleti uzun süre tıtuyor az az yapıyor tuvalete nasıl gider hiç bilmiyorum saatlerce tıvalette kalırız heralde 😂