hazale966 Burcinblgl evet doğru. Bide sağı solu belli olmuyor bu bebişlerin. benimki de ayırır çekirdekli veriyorum ben kendisi çıkarıyor 20 aylık . Arada yuttugu oluyordu ama 1 tane yuttugunu görünce daha vermiyordum tbi
Burcinblgl hazale966 aynen normalde Buda yıtöaz ye r çekirdeğini verir veya tabağa koyar bebek işte oluyor böyle şeyler Allahtan boğazında falan kalmadı 🥰
rana0234 Zeytin çekirdeğini mide sindirebiliyor, sıkıntı olmaz inşallah yine de genel olarak gözlemleyin tabiki🙏
Burcinblgl rana0234 aynen ilk yutunca boğazına takılır falan diye endişe ettim neyseki bişey olmadı 😂
ugurbocegmm Burcinblgl mide asidi parçalıyor çekirdeği diye duymuştum, boğazına takılmadan yutmuş neyse ki
oylesinebiri__ Burcinblgl bebeğim hurma çekirdeği yuttu kakasinda çıktı mi çıkmadı mı bilmiyorum kontrol ettim de bişey anlamadım herhangi bi sıkıntı olmadı
Burcinblgl Perii0 sağol canım 🥰😂 ay valla her bebek illa ki bişey yutuyor bide bi anda yapıyorlar ya ben çok karışmıyorum alıp yesin enfel olmuyorum öğrensin diye zaten genelde çekirdeği verirdi 😂 çok güzel bişeymiş gibi yuttu nerde diyorum gülüyor