budakrabia Kızlar uygun fiyatlı kullanışlı mama sandalyesi önerir misiniz uzun süre kullacağı birşey olsun istiyorum bide 5 aylıkken başlayacağız o yüzden oturma yeri de destekli olması gerek. Karar veremedim çok farklı fiyatlarda var🌸🫠
cahillesohbetikestim_ budakrabia ikea antilop mama sandalyesi. Hep uygun hem kullanımı rahat. Destek isterseniz marka modeli yazıp, destek minderi yazarsanız bir kaç alışveriş sitesinde minder de çıkıyor.
zeynep865 Ikea antilop bende var anneme ve kaynanama da alıp koydum birer tane harika pratik temizliği kolay
emosss__ Bime gelen ucuz mama sandalyesinden almıştım 2 yıldır kullanıyoruz neredeyse hiç kullanılmamış gibi.
budakrabia emosss__ bizim burdaki BİM’de de var fiyatı da uygun ama bilemedim pek bi rahatsız gibi geliyor onlar da😃
budakrabia cahillesohbetikestim_ çoğu kişi bunu demiş ama ben sırtı yatanlardan bakıyordum bu çok rahatsız gibi geldi ama bilemedim 😀🌸
budakrabia acemibiranne7 burada bi mağazada buldum ama kararsız kaldım welgro marka güzel kaliteli ama üretimi durmuş teşhir kalmış onında emniyet kemeri bozuk 1900 tl onu alıp almamakta kararsızım. Onun dışında kanz Bistro modeli beğendim
acemibiranne7 budakrabia emniyet kemeri bozuksa almayın bence o söylediğiniz markaya bakayım ben de trendyoldan inceleyeyim
budakrabia acemibiranne7 merhaba mama sandalyesi almadıysanız civilde welgro diye bir marka var üretimi durmuş 2 bin tl ye satılıyor mağazaya giderseniz ordan alabilirsiniz yoksa başka yerlerden de getiriyorlar kanzla özellikleri aynı