nurcan4242o Bebeğimin cildi aşırı mı kuru yoksa alerjik mi sizce ? Daha önce kanlı kaka öykümüz var ama sürekli olmadığı için diyet ve test yapmadı alerji doktorumuz sadece takip önerdi şimdi de cildini görünce çok korktum Kızarıklık soyulma kuru pul pul
3kedili2bebekli nurcan4242o alerjiye de benziyor isilige de egzamaya da yani bir doktor incelese iyi olur
canmanayvesuyu nurcan4242o bayağı kuru gözüküyor doktorunuza danışarak bioderma atoderm intensive baume kullanıyoruz biz nemlendirmesi güzel danışıp kullanabilirsiniz egzamalara da iyi geliyor
1cocukannesi_1 nurcan4242o alerjik bi döküntü yada egzama gibi duruyor mustella Stelatopia yada bioderma Atoderm kullana bilirsiniz nemli tutar kanlı kaka öyküsü varmış alerjik olabilir doktor görse iyi olur bence
didoece nurcan4242o bizimkinde de oluyor ara ara ben hemen mustela stelatopia sürüyorum iki üç gün yoğun olarak. Hemen azalıyor yok gibi oluyor sonra da geçiyor
nurcan4242o 3kedili2bebekli isilik nokta nokta olmaz mı yaa uyku tulumu terlettiği için ensesinde olmuştu sonra geçti böyle kuruması isilikte olur mu bilmiyorum hiç
nurcan4242o Bu arada bebeğim 4ay 24 günlük Krem kullanmıyorum çünkü doktor önermeden bir şey kullanmak istemedim belki iyice kötü etkiler diye Salı günü randevumuz var hep zeytinyağı sürerdim duş sonrası Şampuan mustela deterjan siveno
3kedili2bebekli nurcan4242o uzaktan olan fotoğrafta isilige benzer görüntü de var o yüzden dedim dürüst olmak gerekirse kizimda böyleydi alerjisi vardı ama 2 yaşında alerjisi geçti hala böyle cilt tipi de böyle olabilir krem kullaniyorum kışın böyle oluyor sadece yazın geçiyor
nurcan4242o didoece genelde bioderma diyorlar yorumlarda çok mustela önermiyorlar size fayda etmesine sevindim
nurcan4242o nurcan4242o yuzirneym yaaa bugün çocuk doktoruna gideceğiz bakalım ne diyecek cildiiye veya alerjiye yönlendirecek büyük ihtimalle
sunayocl nurcan4242o benim kızım da bu şekildeydi sürekli kaşınıyordu zaten kuru cilde sahip kuruluk eğzamaya dönüştü ardından alerjiye
sunayocl nurcan4242o evet yumurta fındık fıstık cildi çok hassas bir kıyafet sürtünse hemen kızarıyor
Bukris-m09 nurcan4242o Geçen gün oldu bizde doktora resim attık gösterdik alerjik reaksiyon dedi zaten benim çoçuğum atopik cilde sahip neden olur derken aşı tepkimesi aşırı sıcağa tepki verme ateşlenme sonrası tepkime veya annenin emziriyorsa en son yediği farklı bişey dokunmuştır dedi doktor yani kızlar 1-3 gün içinde geçermiş alerjik olanlar ılık suya sokuyoruz rahatlatıyoruz bu görüntüler yanı sıra bebek te bi şikayet var mı mızmızlanma uyku gerilemesi birden çığlık çığlığa ağlama gibi meme reddi felan
nurcan4242o Bukris-m09 ya 4.ay atağı geçirdiğimiz için bilmiyorum uyku gerilemesi vs ondan mı yoksa alerjiden mi
mirayelif07 nurcan4242o benim bebeğim alerjikti geçti Mustela stolepia önermişti doktor losyon günlük nemlendirin kullandığınız deterjan doğal içerikli olsun çocuk alerjisi bölümüne yeşil alan açıp baktırın bi 6. Ay ek gıdada kendini belli eder hangi besine olduğu eğer o doktor ilgilenmediyse başka doktora gidin süreç uzun sürüyor alerjisi varsa