Gul-42 hamzaefem1726 e bebekten arkadasım aldı beraber gezıyorduk nasıl bılmıyorum ben humble co rocs alırdım oglum bu sefer e bebegın kendı diş fırcasını aldı suan iyi yumusak ondan memnunuz
oylesinebiri__ hamzaefem1726 rocs kullandık beğenmedim Humble co aldım diş macunu da rocs almıştım bitince Humble co nin diş macununu alıcam
Gul-42 hamzaefem1726 diş çok önemli ihmal etmeyin kullandıgınız kan ılacıda onemlı ocean kullanmayın mesela
hamzaefem1726 Gul-42 diş macunu da Eyüp Sabri Tuncer doğal katkısız karadut özlü olanını aldım araştırıp
hamzaefem1726 Gul-42 sidefer kullanıyoruz kansızlık var oğlumda her gün 10 damla şu an 6 dişimiz var ufaktan lekelenme yaptı hemen başlamak istedim bende evet diş çok önemli
hamzaefem1726 Gul-42 doktor onu tavsiye etti ama 2 haftadır onu kullanıyorum cnm kaşıkla veriyorum hatta ardından su veriyorum ama
hamzaefem1726 Gul-42 evet cnm tükürmeyi bilmiyor oğlum da nasıl yapayım sence çok az sürüp fırçalayayim tutarsa sıkıntı olur mu yaa
Gul-42 hamzaefem1726 kendı elıne ver basta kontrollü tabı cok az sıkman yeterlı nohut tanesınden kucuk hosuna gıder zaten dıslerını kasır muhtemelen doktorumuz bana oyle demıstı sonrada sız fırcalayın dedı
Gul-42 hamzaefem1726 gecmıs olsun bızdede lekelenme oldu durdurdum sukur hem fırcalama hem koruyucu jel var gc tooth mousse dıye onu suruyordum gece yatmadan