kikis Kızlar çok övüldü burda merak ettim nerden satın alıyorsunuz ?normalde Prima pc kullanıyorum bazen sleepy bio natural alıyorum Molfix mavi paket ve premium kızarttı poposunu pure soft denemek istiyorum çünkü Prima fiyatı çok yüksek geliyor artık sleepy bio naturalde sorun yaşamadık ama yapısını pek sevmedim haşır huşur ses geliyor kucağıma alınca
maviportakal_ kikis memnun kalan çok ama ben pek beğenmedim çok sızma yaptı ve bence kokuyu çok fazla dışarıya veriyordu premiumdan çok memnun kaldım ama işte bebekten bebeğe değişiyor
gzdeumay kikis 1 yıldır kullanıyorum Trendyoldan alıyorum. Bel kısmı lastikli ve yumuşacık, kokuyu dışa vermiyor, bez çok dolarsa sızdırma yapıyor tabi dikkat etmek lazım… molfixin diğer bezlerini de denedim diğerlerine kıyasla açık ara en iyisi pure soft
Pamukhanim_ kikis ben çok memnum hepsi buradadan veya şok marketten alıyorum bazen geliyor şok markete uygun ama bu aralar hepsi buradada fiyatı uçuk ve şokta da bulamadım pure baby aldım ama pekte memnun değilim pure soft a göre