Benimde oruç kaynaklı bir azalma oldu ve bebekte büyüdü tabiki. 2,5 aylık falandı üst üste 6 gün oruç tuttum çekildi resmen. Bende rezeneler kimyonlar dut kurusu çayları falan sabah akşam içtim kuruyemiş yedim ama olmadı. Sonra eltimin lansinoh marka eller serbest pompasını ödünç aldım sağımla çoğaltayım diye. Eh işte geceleri oğlum uyuyunca sağdım 30 cc falan anca çıkıyordu toplam. Sonra kendime bir makine almaya karar verdim. Şans eseri şokta kiwinin çiftli pompasını buldum 800 lira falandı 2 hafta olmuştur alalı. Onu denemek istedim ve iyiki almışım diyorum. O bilinen marka falan hikayemiş. Bunu çalışıyor mu diye denemek için göğsüme tuttum 15 saniye sonra birden sütüm indi. Her gece bebeğimi uyuttuktan sonra power pumping yöntemi var onu uyguluyorum 130-150 bazen 190 cc süt çıkıyor. Pompanız varsa power pumping yöntemini öneririm. İkili olması da çok iyiydi bence. İkiz bebek varmış gibi uyarı veriyormuş daha fazla salgılansın diye. Ha birde her akşam yemekten sonra tahin ve şerbet karıştırıp kaşıkla yedim. Bir tabak dolusu yapıp günlerce yedim bunu. Bence bunun da faydası oldu bende.