ffeyza Emzirmeyi sonlandırdık göğüslerim çok şiş ve çok acıyor mastit olmamak için ne yapmam lazım arada bir sağıyorum ama tamamını boşaltmıyorum
seval868_ ffeyza ılık duşta göğsüne yuvarlak hareketlerle masaj yap sonra uç kısmından sık göğüs ucunu , 2 saatte bir sıcak havlu koy sonra boşta olsa 15 er dakika sağım yap bende oldum bu şekilde atlattım
ffeyza seval868_ şu an mastit olmadım daha önce olduğum için söylüyorum olmadan önüne geçmeye çalışıyorum ama yani bu süt nasıl bitecek nereye kadar sağım yapacağım ki
seval868_ ffeyza bende aynı senin gibiyim ve daha 1 ay 15 günlük anneyim bebeğim ememiyor göğüs ucum yok diye sağım yapıyordum ve sürekli şişiyordu sürekli sağım yapacaksın o zaman 2 saatte bir sütün geç bitecek demek ki kaç aylık bebeğin keşke kesmeseydin sütten
byrmm Çok ağrın yoksa sağım yapmamaya çalış bence. Ben iki kere yaptım daha sonra bıraktım sağımı. Devamlı soğuk kompres uyguladım geçti.
seval868_ Ben süt kesilmesin diye sıcak yaptım doğru sen kesilmesini istiyorsun soğuk kompres sana daha iyi gelebilir bana doktorum bu şekilde yap demişti o yüzden dedim sanada