neslihanvural Merhaba anneler 🙋🏼♀️ Kızım 9 ay 6 günlük 3-4 gündür uykuya çok direnmeye başladı ve neredeyse geceleri saat başı uyanıyor geri çok zor dalıyor atak olabilir mi? Yaşayan var mı?
artikbiranneyim neslihanvural bi anda ağlayarak uyanıyorsa diş olabilir, eğer uyanıp oyun oynamak istiyorsa ataktır
merveegem neslihanvural suan14ayligiz 9.ay berbat geçmişti hiç unutmicam Bir ay boyunca çektim sorun dişti 4tane çıkardı Allah kolaylık versin buda geçiyor
babyisleeping neslihanvural evet atak var ve çok illet bir atak. Benimki 11 aylık oldu bir de diş eklendi kaç aydır aynı şeyleri yaşıyorum çok zor
hicrettt neslihanvural Allahım aynı durumdayız, gece kalkıyoruz alkış yapmasını dinliyoruz, ayyy cici yapmasını bekliyoruz , sonra yataktan kalkmaya oynamaya çalışıyor kafayı yicez 🥲 sabahın da kalkıp çalışıyoruz birde 😂
neslihanvural artikbiranneyim bende diş diye düşünmüştüm ama gündüz herhangi bir huzursuzluğu yok ilk dişini çıkarırken gece gündüz huysuzdu
artikbiranneyim neslihanvural gündüz sorun cıkarmaz gece ağlamaları olur. 17 aylık kızım azı dişlerini çıkarıyor hala aynı durumu yaşıyoruz
neslihanvural babyisleeping gündüz 3uyku yapıyorduk az uyuduğu için 2 gündür üçüncü uykuyu yapmadı çok direndi erken gece uykusuna yatırdım ondan mı acaba diye düşündüm bugün üçüncü uykuyu yaptı ama yine aynı 🥲
busrastattz Ve 10. Ayı hatırlamak bile istemiyorum. Gece 2-3 gibi uykusunu almış şekilde kalkıp 2 saat boyunca asla uyumuyordu. Yarabbim neyseki geçti. Biraz sabır istiyor.
babyisleeping neslihanvural bebekleri anlamak çok zor. Ben kendi bebeğimde şunu anladım gündüz uykularının geceyle alakası yok çünkü bazen gündüz saati saatine düzenli uyutuyorum yok yine gece uyumuyor bazen de gündüz hiç uyumuyor gece deliksiz uyuyor. Hiç belli olmuyor sağı solu. Bebek büyütmek kitaba uymuyor yani.. keşke kullanma klavuzu olsa :) Ama ataktan ve dişten kaynaklı olabilir diye düşünüyorum 8-9-10 ayları çok çok fena geçti bizim Allah hepimize yardım etsinn
neslihanvural babyisleeping doğru haklısınız bir günleri diğer günlerini tutmuyor bazen geceleri çok iyi uyuyor gün içinde naptık acaba bu kadar iyi uyud diye düşünüyorum keşke hep uyusalar özellikle geceleri 😅
busrastattz asligg 11. Ayın ortalarında geçti. Sabırlı olmak lazım, kalktığı zamanlar ışığı hiç açmadım odadan asla çıkarmadım kucağımda pışpışladım ay çok zordu ya Allah yardımcısı olsun annelerin