simseklivekalpli Aylardır ocak kapalıyken hafif bir gaz kokusu geliyor. Sanırım kombi değil ocak ile alakalı. O yüzden bana uçuk kaçık fiyatlarda olmayan, tezgâh üstüne koyulabilen ocak marka model önerir misiniz? Ya da hangi modelden uzak dur dersiniz?
hunilimomy simseklivekalpli eski kullandığım vesteldi 8 sene kullandim ama model hatirlamiyorum gayet sağlamdı eşim dogalgazdan tüpe çevirirken icinde parca kırdı diye değiştirmek zorunda kaldım
Mariposa simseklivekalpli arcelik kullaniyorum knk, 8 sene oldu cenaavar gibi :) memnunum fiyat bilgim yok 💔
mnkanne1 simseklivekalpli esty diye bir marka kullanıyorum aşırı memnunum 6 yıldır ocağından da fırınından da memnunum mesela kekleri falan 140-130 derece de falan pişiriyorum
simseklivekalpli hunilimomy Mariposa mnkanne1 [silindi] beybitolat aylardır dediğim gibi ufaktan gaz kokusu var. Düğme ve ocak kapalıyken oluyor açıkken sorun yok. Ben ocaktan sanıyordum ocak da eski olduğu için ama bugün tesisatçı çağırıp baktırdık. Ocakla boru arasındaki dirsekten kaçırıyormuş. Köpük yaptı çakmağı bir çaktı alev aldı. Allah’tan adam ana vanayi kapatmis 😬 ocak almaya gerek kalmadı. Bi sızıntı koku fark ederseniz aklınızda olsun sizin de. Bizim gibi şansa yaşamayın 🤦🏻♀️
mnkanne1 simseklivekalpli benimki cam gömmeli olanlardan kodunu tam bilmiyorum eşyalarım alınırken babam almıştı hatta ben istememiştim bilmiyorum diye ama çok güzel bir marka tavsiye ederim
mnkanne1 Mariposa görsel ekleyemedim ya esty diye bir marka ama trendyolda falan çıkıyor beyaz cam benimki de temizliği rahat oluyor 
[silindi] simseklivekalpli Kumtel kullanıyorum fırından memnun değilim senin hesap kirada oturcam geçici uygun bişey olsun diyip almıştım. Ocak iyi ama tavsiye ederim
beybitolat simseklivekalpli benimki simfer diye bir marka ama bende hem ocağından hemde fırınından aşırı memnunum. Tezgah içine gömmelide oluyor tezgah üstündede kullanabiliyorsun hatta
beybitolat simseklivekalpli ay bizde bu koku olayını ilk evlendiğimizde fark etmiştik ve süngeri köpük yapmıştı bizimde ama bir sorun çıkmamıştı. İyi bari sizinde hallolduysa. Beteri gelmeden başınıza😍
[silindi] simseklivekalpli Köpük yaptı çakmağı bir çaktı alev aldı. Güvenlikle alakalı hiçbir sıkıntımız yok 😂😂
simseklivekalpli beybitolat köpük az sızıntı varsa kopurmuyor. Çakmakla yakınca biriken gaz çıkıyor ama evde denemeyiniz tabiki. Ben yapsam patlardik kesin tesisatçı yapınca sorun olmadı 😃 teşekkürler size de geçmiş olsun 🌸