KendiEvimdeDeplasmandayim gulizar0 konsept var mı ? Komik şeyler, belirli harfle başlayan ürünler gibi
KendiEvimdeDeplasmandayim gulizar0 kokulu mum bulunabilir sanki 50tl ye. Anahtarlık olabilir. Tatlı bir toka olabilir kadın ve uzun saçlıysa. 100tl bari olsaymış bulamadım başka bir şey 😂
siyahbeyaz34 artık 50 tl ile alınacak hiçbişey kalmadı ama tatlı anahtarlıklar olabilir hani sulu falan oluyor içi onları çok beğeniyorum 💕💕💕
gulizar0 KendiEvimdeDeplasmandayim inanın 3 katılışım ilkinde kupa ikincisinde metal çok güzel desenli bir kutu 3. Takı tabağı aldım insan arayınca buluyor 50₺ bi şeyler :)
oyoyoyyedibeni gulizar0 a 101 in aktüel ürünleri oluyor buyuk magazalrında orada baya hesaplı hediyelikler var ben 50 TL’ye şekerlik almıştım ordan
maygirl gulizar0 onlineda ektra kargo ucret vs ödersiniz..bi kupa el krem+dudak balm ikilisi (50 tl ye kaldimı zannetmiyorum ama😁)küçük bi kar küresi
KendiEvimdeDeplasmandayim gulizar0 vardır muhakkak dükkanları gezince bulunur aklıma gelmedi sadece her şey sürekli zamlandığı için insan düşünürken acaba bu 50tl den fazla mıdır diyor ☺️
Mmeelliikkeee gulizar0 trendyolda kitchen beuty silikon tuvalet fırçası var , birde bulaşık sünger tutucu çok iyi değerlendirebilirsiniz bazen sipariş sayısını iki falan istiyor ama bakın
aptallarsizii gulizar0 aşkım bakkala git al bişey 50 tl için kargo parası da ödeyecek😂zaten bi cips 50 tl