Cinarcim Hanımlar uyku geriliği diye bir şey varmış. Her gün yavaş yavaş uyku saatini geriye çekebiliyormuşuz. Ne yaptıysam 12 den önce uyumuyor. Uyku duzeni oluşturma konusunda önerileriniz var mı?
larenikra2020 Cinarcim evet bu doğru benim bebeğim çoğu zaman sabahlara kadar uyumazdı sabah ezanını duyduğum çoktur öyle söyleyeyim şimdi 2 ay 10 günlük olduk 15 gündür düzene sokmayı başardım sonunda 🤗 Sizin bebek ne kadarlık
Cinarcim larenikra2020 4 ay 9 günlük. Beni rahatsızlık geçirdim doğumdan sonra bir ay hastanede yattım ameliyat oldum. O sürede sürekli ayakta uyumayan alışmış indirince uyanıyor sürekli kucak istiyor yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Cinarcim DogaLina sabah 7 de uyanıyor gözlerini açmıyor sürekli sesler çıkarıyor sallardam uyuyor sallamazsam uyanıyor
DogaLina Cinarcim erken kalkıyomuş baya normalde 15 dkka erken uyandır diolar. Akşamda 15 dkka 15 dkka diye diye öne çekin diyolar.
DogaLina Cinarcim bişey dhaa sorcam hep mi böle yatıodu yoksa yeni yeni mi? Bizde 3 ay 24 günlüğüzde 4.aydan korkuorum :)
Cinarcim DogaLina yok bu düzelmiş hali 3 tü 2 ye düştü şimdi 12 oldu inşallah geriler ama isteyerek yapmadım valla 😁
mervecrbg Cinarcim benim bebeğimde 12 de uyuyodu sonra 11 sonra 10 şimdide 9’a düştü gündüzleri çok oyun oynuyorum kitap okuyorum yoruyorum kısaca belki ondandır kendi kendine oluşturdu bu rutini 3 aylık