Rmysucu Merhaba arkadaşlar Sezeryanla doğum yaptım bir hafta oluyor hem basenlerden kilo aldim hemde haliyle göbek kaldı zayıflatıcı korse arayisindayim yardımcı olabilir misiniz bide ne kadar süre sonra kullanmaya başlasam dikislerime zarar vermez
Mom563 Rmysucu ayni dert bende de var. Basenlerden acayip kilo aldim hafif de bi sezaryen göbeği var. Askili lateks alsam basenler kalacak. Tayt alsam önümüz sıcak havalar dışarda kullanamam. Ben dışarda kıyafetlerin altına da giyebileyim toparlasın istiyorum. Embasakorse var instagramda orda askili ya da askisiz lateks alana basen inceltici korse hediyesi var onu almayi düşünüyorum ama emin de olamadım
Meryem48 Yamuna korse aldım bn çok iyi göbeği sıkılaştırıyor .ben dogum yapalı 2 ay oldu doktorum takabilirsin artık dedi . Öncesinde de takmayı denedm ama dikişlerim agrıdı
Balbocegi Meryem48 benim de 25 gün oldu hala takamıyorum yamuneyi. Biraz daha zaman geçsin bir dahaa deneyeceğim
Rmysucu Mom563 benim daha ön gün oluyor doktora sordum sıkı olsa kullanabilir miyim zarar verir mi diye yok kullan dedi