hlyaakky Merhabalar, 9 aylık bebeğim var her yere sürünerek gidiyor bu yüzden ayağında çoğu panduf patik durmuyor, ayaktan çıkmayan memnun kaldığınız patik panduf önerisi var mı acaba?
Duyulurum hlyaakky ayak gelişimi için panduf giymemesi daha iyi ama çok mu soğuk ev? Kullanmadım ama çıtçıtlı olanlardan deneyebilirsiniz bilek kısmı çıtçıtlı
minikbeyd hlyaakky bebeğim 11 aylık envayi çeşit aldım bende ama makesef hiç biri ayağında durmuyor ve tutup çekip çıkarıyor malesef evde giydirmiyorum dışarda ayakları üşümesin diye giydiriyorum ama bi zaman sonra isyan ediyorum kaç kere giydiriyorum allah bilir
coldplayy hlyaakky Zaranın üst kısmı çorap gibi, alt kısmı da kaydırmaz olan modelleri var. Şuan indirim dönemi, acele ederseniz çok uygun fiyata alırsınız. Her indirimde bir sonraki yıl için alıyorum.
hlyaakky Duyulurum Ağrı’da yaşıyoruz evde hiç giydirmiyorum ama dışarı çıktığımızda misafirliğe gittiğimizde lazım oluyor
hlyaakky minikbeyd evet ya maalesef bende bir kaç aldım ama yok yani olmuyor bir türlü durmuyor bi şekilde çıkıyor
Pamukhanim_ hlyaakky ben baya kalın çorap aldım havlu birde biraz büyük yukarı kadar çekiyorum çıkmıyor panduf almıştım ayakkabı gibi giymesi iyi değilmiş evde o yüzden oyun alanına giderken kullanıyoruz