Valide-Ayse-Hafsa-Sultan cakebabe canım ilişki sonunda kontrol ediyorum zaten yırtılsa tak diye ses çıkıyor anlıyorum
Gul-42 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan zaten en saglıklı guvenılır prezervatıf dıgerlerını ıstemıyorum ne gerek var yahu annem 25 sene sağlık ocagınınkını kullanmıs bır kadın yanı
yate Valide-Ayse-Hafsa-Sultan kiz uzun sürmüyor..5dk da takti.sen varsa yanında Bi komşun falan götür 5dk.bakar bebeğe sen takmak için çatala çıkınca.
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yate ya işte kimi götürücem acaba ama ayarlarım belki eşim izin alır 5 dk ilk randevu mu alayım
yate Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yok sen ilk randevuna bebeginle git.doktor sana gün veriyor. Şehirden şehire degisiyor çünkü.. ben kocaelide taktirdim.once kadin doğuma gittim bana gün verdi kendim medicalden aldım bakir spirali. O kadın doğumda takti verdiği gün de
yate surprizbebe canim spiral artı geri çekilme denersiniz olmadi.prezervatif le ugrasmaktansa..takması falan zaten sorun .fiyatları desen yüksek.
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yate tamam canım o halde 😬 umarım sorun olmaz pazartesi gideyim o halde diycem de randevu düşürmem lazım
yate Bazı şehirlerde tamamen ücretsizmis…bazı şehirlerde vezne ye para odetmisler 1000 tl falan.oyuzden önce doktorla konuşup yön vermek lazım spiral için.
hemshireanne artikbiranneyim aynen bende öyle biliyorumda rahat edecek yazdığında bilmediğim bişey mi var dedim😂
minniks yate hıı anladım simdi canım yanii oyle dusununce mantıklı tabi 😊 bendede var kilo problemi yaa daha dusunme asamasındayım gerci bakalım nasip 😃😃