0623Ebrar2021 Kızlar kpss ortaogretime girmek istiorm bu yıl ama pek vaktim yok arada bir sadece 1 saat tek bir derse çalışabiliorm fırsat buldukça sizce verimli olabilirmiyim
Beyzanrrrr 0623Ebrar2021 🫂sınav 25 Ekim de vakit bulabildkçe çalış bende 2 oğlum var biri 2 yaşında diğeri 3.5 desteksiz tek büyütüyorum aşırı yorucu ama bişeyler yapmam şart 🙏🏻kitaplar defterler aldım dün başladım çocuklar uyuyunca çalıştım vakit buldukça çalışacağım inşallah güzel bir puan alırız inşallah ❤️
meloni 0623Ebrar2021 çalışma şekline bağlı aslında verimli olup olmaması öğretmenler bile diyor çok çalışma önemli değil önemli olan verimli çalışmak diye bende çok çalışamıyorum 10 aylık kızım var elimden geldiğince verimli çalışmaya çalışıyorum 1-2 saat falan ama haftada 😂 ne kadar işe yarar bilmiyorum tabi de özetle önemli olan kaç saat çalıştığın değil verimli çalıştın mı
0623Ebrar2021 Beyzanrrrr bnmde kızım 4.5 Yaşında bnde kaynak flnbyok youtube üzerinden yazarak calisiorm a4 kağıdına günde 1 saatte caliyiorm yeri gelio 3 saatte yeni başladım bazen günde 1 ders çalışabilirim bazen 2 ders bakalım hayırlısı
papatyatanesi Beyzanrrrr maşallah azminize hayran kaldım benimde 2 yaşında oğlum var ona rağmen zorlanıyorum🥹 inşallah emeklerimizin karşılığını alırız🌸
Msule Ben de ortaöğretim gireceğim ama bu kadar erken başlarsam konuları unutur muyum diye tereddütteyim,çalışmak için fırsatım var
Beyzanrrrr papatyatanesi aminnn inşallah canım benim başarırız güveniyorum nelerin üstesinden gelmedik ki kadınlar çok çok güçlü Rabbim yardımcımız olsun
papatyatanesi Beyzanrrrr gerçekten öyle ya şu gücümüzün farkında olsak neler neler yaparız aslında Allahın izniyle🌸
0623Ebrar2021 meloni bnde bazen 2 3 saat bazen 1 saat gunluk calisiom bazen hafta da 1 gün çalışabiliorm