Esoskirec Pankek Sigara böreği Patates kızartması Kavurmalı yumurta Normal peynir zeytin domates salatalık reçel falan Başka ne eklemeliyim
alyazlhaygtt @Esoskirec sosis de olabilir pankek yerine ve sigara böreği yerine tek börek olabilir kahvaltılık türlerini boyut boyut keserseniz dolu dolu durur zaten :) yormayın kendinizi de çok
Esoskirec alyazlhaygtt sigara böreğim buzlukta var zaten 😅 pankek de basit yaparım hemen. Evde sosis de var kızartayım onu da. Yav herşey var ama ben dolu dolu gösteremiyorum hele sunum bilgim sıfır.
moryazma Esoskirec peynirleri böyle geniş geniş dikdörtgen gibi dilimle üzerine biraz çörek otu at yanına kuru kayısı incir ceviz falan işte varsa eğer . Pankekleri de böyle daire gibi ortasına da nutellayı koy bi küçük tabak olur reçel kabı olur öyle bi şeyde . Sigara böreğini de böyle yatın değilde piramit gibi diz mesela .biraz daha zengin gösterir sofrayı
myavocado Esoskirec Şöyle mesela iki üç çeşit peynir vardır, peynir tabağı yapıp yanına ceviz, kuru meyve filan da koyarsanız hem dolu hem daha şık gözükür. Yine domates, salatalık yanına yeşillik ekleyebilirsiniz. Meyve tabağı da koyabilirsiniz.
mormnkse23 Esoskirec o zaman menünüz zaten gayet güzel ben menemen sevince aklıma o geldi 😅 buzluğa atarım bende yazdan domatesleri bütün bütün kışın yemeklerde menemende o şekilde tüketirim konserve falan uğraşmıyorum hiç
coldplayy Esoskirec Sigara böreği ve patates kızartması bir arada olmamalı bence; çok yağlı olur. Mutfaktan o koku zor çıkar üstelik. Fırında patates ve tavada yağsız şipşak gözleme hem zahmetsiz hem de sıcak sıcak güzel olur.