Badeninannesi_35 Bebeğiniz doğarken boy kilo kaçtı 2 aylıkken kaç oldular yani 2 aylıkken ne kadar olmaları normal
SevimliHayaletCasper Badeninannesi_35 her bebeğin doğum kilosu beslenmesi ve gelişimi farklı olduğundan diğer bebeklerle kıyaslamamanızı tavsiye ederim. Siz bebeğinizin doğum kilosunu ve güncel kilosunu yazın yorumlayalım. Doktor kontrolüne de mutlaka götürmüşsünüzdür onların yorumları nedir?
visneli Badeninannesi_35 normal demek biraz olmadı her bebeğin doğum kilosuna göre diğerki aylardaki kilosu önemli wisinki kaçtı doğum kilosu ve 2 aylık kilosu
bebeklianneee Badeninannesi_35 şu kadar olmalı demek yanlış olur her bebeğin gelişimi farklı kimisi 4 kg doğuyor kimisi 2 kg buna göre gidiyor
cananbulbul Badeninannesi_35 benim bebeğim 58 cm 5200 kg ölçüldü 2 ay kontrolünde ama gerçekten baskalarıyla kıyaslama yapmak doğru olmaz yani doktor normal dediyse normaldir
Badeninannesi_35 Bide bizimki fazla emmiyo meme+mama şeklinde ilerliyoruz sizce hangi mama daha iyi kilo aldırıyor
Ballilokmam11 Badeninannesi_35 doğum kilosunu üstüne 2 kg aldı oğlum boyunu bilmiyorum olcmuyorlar mama+meme gidiyoruz geceleri mama veriyorum sadece