prensesiinannesi Kızlar merhaba bebeğim 3 buçuk aylık oldu olcak ama salyalarımız çok akıyor bu bi haftadır kafası çok sıcak acaba dişin habercisi mi bilemedim neden olabilir ya başına gelen yaşayan var mı acaba ?
MamaUygarVibes prensesiinannesi benim yeğenim 4 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini belki sizinkide öyledir
suhedaaaaa prensesiinannesi Olabilir. Diş belirtileri gösterip 4. ayda da çıkarabilir; belirtiler devam eder ama 11. ayda da gelebilir. Bizim belirtiler vardı ama dişler 9-10. ayda falan geldi
3kedili2bebekli prensesiinannesi bu aylarda bebeklerde salya artisi artar sürekli elini veya bulduğu her şeyi ağzına götürmekte normal diş de olabilir normal bir gelişimde olabilir tukuruklerini yutmayı bilmedikleri ve sürekli bir emme refleksinde oldukları için doğal bir surectir
kbrayksel Benim oğlumun da 4. Ayda başlamıştı 9. Ayda çıkardı ilk dişini. Güvenilir bir sayfadan kehribar almıştım salyasini anında kesti, diş ağrılarını da hafifletti. Çoğu dişi çıktı şimdi kolay çıkardı diyebilirim.