poyrazmom2604 Söktürücü içtim bi kaç gün oldu biteli hâlâ olmadım+ maydanoz suyuda içtim olmadım normalde söktürücü bitince hemen olurdum iki gündürde leke geliyor ama bi türlü sökülmüyor başka ne içebilirim çabuk sökülmesi için doktora gitmem lazım
denizz42 poyrazmom2604 annem bana çocukken çörek otu yedirirdi bi çay kaşığı yada bi tatlı kaşığı olması lazım olurdumda
nurten1411 poyrazmom2604 soğan suyu gerçekten çok işe yarıyor soğanı 2 ye bölüp kabuklarıyla falan kaynat sapsarı bir suyu çıkacak ılık bir şekilde iç canım onu
moryazma poyrazmom2604 Kekik çayını duymuştum ama kendim denemedim bilmiyorum . Ablam içiyordu yumurtalıkları az çalıştığı için ilaç kullanmadan regl olamıyordu o diyordu iki üç gün içiyorum bir bardak sonra geliyor diyordu
poyrazmom2604 moryazma kekik çok eskiden denemiştim midemi aşır bulandırmıştı içememiştim bnde aynı şekilde ilaçsız olamıyorum hep söktürücülerle
3kedili2bebekli poyrazmom2604 ısırgan otu çayı günde 1 bardak 2 gün için hem ağrılara iyi gelir hem hemen söker emziriyorsanız sütte yapar
nurten1411 poyrazmom2604 evet tat ve koku olarak biraz mide bulandırabiliyor ben faydasını gördüm burnumu tıkayıp öyle içiyorum 😂
poyrazmom2604 nurten1411 kaynattım bakalım soğusunda bende o şekil içicem😂 senin bebiş napıyor nasıl emir🥰
nurten1411 poyrazmom2604 benim bebiş git gide fena olmaya başladı hiç durduramıyorum senin bebiş ne yapıyor poyraz Ali 🥰
poyrazmom2604 nurten1411 aynı bende valla hiç enerjileride bitmiyor günün sonunda ağzım açık uyyorum😂