mamacita_1 2025mucizem tyrosid krem ve hamazinc krem al eczaneden iki günde geçer ilk günde bile hemen söndürüyor ama trosid krem üç günden fazla kullanılmıyor ve günde max üç kere sürebiliyorsun. Gerçekten en etkilisi bu biz de çok yaşıyoruz pişik sorunu bir tek böyle geçiyor
Nikita 2025mucizem bepanthol genelde hemen geçirir. Geçirmiyorsa temiz ve kuru tutarak geçiyor. Her tuvalette poposunu yıkayıp iyice kurulayın. Bez varsa bir süre bezsiz gezip hava alsın. Hala geçmiyorsa pişik değil mantar olma ihtimaline karşı doktora danışabilirsiniz
sevbur2305 2025mucizem ben mustela kullanıyordum pişik önleyici ama bir zamandan sonra koruma sağlamadı zeytinyağı kullandım en fazla 2 gün sürüyordu şu an da 2 aydır kantoron yağı kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı yok
milke 2025mucizem troysod krem ve her bezi açtığımda ben emzirme yastığına alt açma koyarak önünü ve arkasını havalandırdım günde 3-4 kez de beyaz sabun ile poposınu yıkadım 1 günde toparlıyor piştikten önce penaten ve sıveno kullanıyordum tekrarlayan pişik sonrası sudo kreme geçtim sonrasında böyle bir sorun yaşamadık
gizemokur Her alt değişiminde ılık suyla yıkayıp hametan sürüyorum ben pişik olduğunda bi ara çok ileri bi pişik oldu ishaldi o zaman da annem beyaz sabunla yıkamamı söyledi gerçekten işe yaradı iki gün içinde geçti
alyaxw Ben sudocrem kullandim bebeğim çok pişik oluyordu kullanmadığım krem kalmadı en iyisi bu geçirdi
Gul-42 2025mucizem kuru tutmak altını acık tutmak yedıklerınıze dıkkat edın pudra falan asla kullanmayın