acemibiranne7 Toplanalım.. günleriniz nasıl geçiyor, gün içinde birlikte neler yapıyorsunuz, hangi etkinlikleri yapıyorsunuz ve uykularınız ne alemde 🙈 bu ara hiç uykumuz yok gibi 4 saate yakın uyanık kalıyor çok yorgunum..
yenibir acemibiranne7 çok zor geçiyo hiç uyumuyo bıraksam ağlıyo uzatıyorum ağlıyo sürekli kucak istiyo mızmız hep bide üstüne kaç gündür hasta gripli öksürük gecem gündüzüm bir oldu en fazla bir saat uyur onun dışında hep uyanık sürekli salamam gerek ayy pertim resmen 🫣😬
kubraa0606 acemibiranne7 gece uyuttum yatırdım diyorum tam bağırarak ağlamaya başlıyor, diş mi bilemedim. Gündüzleri de sürekli kucağımda olmak istiyor bu ara ben yanından ayrılınca mızırdanıyor. Eğer dişse kolaylıkla atlatırız inşallah
zehra12344 5 gün sonra 5 aylık oluyoruz genelde oyun halısında vakit geçiriyor aynaya bakıp dans ediyoruz şarkıyla bazen pencereden dışarıyı seyrediyoruz gördüğüm şeyleri anlatıyorum tummy time o şekilde geçiyo uykular bozuldu bizimde biraz uykuya dirwniyor çokça ..
acemibiranne7 zehra12344 of bizimkinde aşırı direniyor 4 saat uyanık kaldı bugün çıs çıs çığırıyor uyuturken