hankardeslerr Kızlar öksürüğe ne iyi gelir 4 yaşında. Artık öksürmekten kusuyor, ballı süt içti, pekmez tereyağı ile karıştırdım içti banamısın demiyor 😣
mobesebesir hankardeslerr bizde 3 aydır geniz akıntısı bogazda balgam öksürük var. Antibiyotik kullanıyoruz geçiyor gibi oluyo 2 gün sonra tekrar basliyo şimdi de infuluenza ilacı verdi doktor ben bulamadım çözümünü
Nurci hankardeslerr merhaba geçmiş olsun özellikle hastalık döneminde süt vermeyin balgamı arttırıp öksürük yapıyor ıhlamur veya dut çayı iyi geliyor birde hava makinanız varsa soğuk buhar çok etkili
hankardeslerr mobesebesir En son geçen kış böyle oldu, yine bir çok hastane bir çok doktora gittim ama çok zor geçti o öksürük
hankardeslerr Nurci Evet var ama kısa süreli etki ediyor malesef sabaha kadar çok öldürdü çok zorlanıyor sütü veriyorsun bal ile beraber onu kesiyim o zaman teşekkür ederim 🙏
hankardeslerr mobesebesir Tekrardan pekmez tereyağı, bal limon yedirdim. Ayağının altına sarımsak zeytin yağı karışımı sürdüm. Ama hala aynı öksürüyor malesef. Pazartesi randevu aldım gıtcem hastaneye 😣
mobesebesir hankardeslerr antibiyotik kullanıyoruz geçti diyoruz 1 haftaya tekrar basliyo şimdide infuluenza ilacı kullanıyoruz bakalım ama hala devam ediyo
Elif337798 Biz direk infulanza ilacından başladık bizde bronşit ve nöbet sorunu olduğundan hava verdiler ben hava veriyorum sütüne bal koyuyorum hava nemlendirici açıyorum birde peteğe havlu koyuyorum bunlardan önce çok öksürüyordu uyuyamıyordu şimdi uyuyor Bayadır öksürmedi geçmiş olsun iki bebeğimde aynı anda hastalandılar birde bende hastayım perişanlık
hankardeslerr Elif337798 Bizde öyleyiz malesef şuan ailece hastayız . Çok şükür öksürüğü azaldı. Peteğe normal kuru havlu mu koyuyorsunuz?