t_lin44 Kızlar merhaba sma comfort kullanıyordum bu mama konusundan sonra hipp keçi sütüne geçtim sizce nasıl bir mama kullanan varmı acaba ya çok kararsızım iki gün üst üste kaka yaptı ama
ipeklim t_lin44 bebişim 4 aylık olana kadar bizde sma comfort kullanmıştık ama kilo alımı yavaş olduğu için gaz problemi bitince hipp combiotic e geçtik memnunuz
minnakpopus t_lin44 bende hippe geçtim bugün hiç kaka yapmadı üstüne inleyerek uyanmaları başladı ve de bebeğimi doyurmadığını düşünüyorum ya bşraz daha gözlemlicem ama ne alacam hiç bilmiyorum
busom t_lin44 hipp kulanıyorum crombiotik olandan çok memnu’nun doğduğu günden beri kullanıyom şuan 11 aylığız hale içiyoz
2bebelianne__ t_lin44 bizde sma optipro 2 kullanıyorduk haberlerden sonra içim rahat etmedi Bebelac sarı kutu aldık şuan kızım severek içiyor çok şükür bi sıkıntı yaşamadık fiyat olarak da uygun
mrdilan0 Bende aynı geçişi yaptım smadan hipp keçi sütüne comfort bize gelmedi gaz yaptı hipp te gazı iyi çıkıyodu kakasını da düzenli yapıyodu zaten yapması iyi bişey kabız yapan mamalarda var
ilkanneyim mrdilan0 ya bende Aptamil prosyneo kullanıyorum geceleri inliyo gazı oluyo diye Hıpp organik combotic e geçtim ama sanki bu da aynı gibi
t_lin44 mrdilan0 benim bebeğinde çok geç yapıyordu kakasını 2 gündür keçi sütü kullanıyorum 2 gün de kaka yaptı
ipeklim minnakpopus aslında hipp en çok önerilenlerden ama biz combiotic olanını kullandık. Bir de doktorumun da tavsiyesi üzerine bir süre günde bir iki öğün mamasına bir çk zeytinyağı katmıştım
minnakpopus ipeklim hepsini yaptım denedim 6 aylık olacak kabızlık hiç yaşamadık hep sma kullandım ama duyduğum anda bıraktım hipp aldım bu da yaramazsa tıkandım kaldım valla
minnakpopus t_lin44 yani tam anlamıyla kabız yaptı diyemem kısa süredir kullanıyorum ama biz hiç kabızlık yaşamadık bebeğimde normalde mutlaka hergün yapardı mamayı değiştirdik ama 2 gündürde kaka yapmadı
t_lin44 minnakpopus benim bebeğim çok geç kaka yapardı bu mamayı 2 gündür kullanıyorum 2 gün de kaka yaptı