sifirekran_bolkitap Oğlumla makaslı kitap ile kes yapıştır oynuyorduk. Anne prit bitmiş sümüğümle yapıştırdım sümük de çok güzel yapıştırıyor ben daha önce oyuncaklarımı da yapıştırdım dedi😃 Siz de anlatın biraz da gülelim😉
Balbulutu sifirekran_bolkitap ay 😃 canım ya aklıma gelmedi benimkiler neler yaptı acaba akıllı bıdık ya
Pamukhanim_ sifirekran_bolkitap ayy jdfjgfg benimki daha küçük ama biraz önce böyle bir an yaşadık baya güldük eşimle 😅
Meri-Mel sifirekran_bolkitap 3 yaş 2 aylık olmak üzere bir sabah kalkıp( 2 ay kadar oldu sanırım ) rujumu alıp (çeyizden) yanaklara sürüp ay nasıl tatlı oldum Yaaa demesi ile şoka uğradım . Hiç ruj sürmedim , makyaj yapmadim yanında ya da dışarıya çıkarken tesettürlüyüm , tercih etmiyorum. Ama hanım kızım tercih ediyor anlaşılan 😁
hayalperest2310 sifirekran_bolkitap hahah çok komik ama denenmiş ve yeni bir icat bulmuştur 😂😂😂 şimdi bende size sulu boyayla kendini boyamış bir gulyabani atayım da görün ama korkmayın 😂😂😂birde gelmiş anne korkunç olmuş muyum diyor 😂😂😂
sifirekran_bolkitap Meri-Mel makyajı çok merak ediyorlar benim oğlum da sınıfındaki kıza ben büyünce traş olucam sen de yüzünü boyuyacaksın demiş😀
hayalperest2310 Meri-Mel 34 aylık oldu 😂😂başıma ne işler açıyor bir görseniz hergün yeni birşey zamane çocukları 😂
Meri-Mel hayalperest2310 Kızım da 37 aylık olmak üzere her gün bugün neye uzanacagim diye korkuyorum 😩