yellowmom8 Kızım 3 aylık ilk ay 1,300 2. Ay 900 gram aldı bu ay sadece 550 gram almış şuan 6,150 gram 64 cm hemşire ayına göre kilosu iyi dedi ama ben çok takıldım sürekli kusuyo acaba oyuzdenmi az kilo aldı ? Bide kan değerleri düşük çıktı oyuzden olabilirmi daha doktora goturmedim bilgisi olan yazabilirmi luften
YazCilegi yellowmom8 Saydıklarınızın hiç birisi yüzünden değil. Bebeğiniz her ayağını kolunu oynattıkca kendini keşfedip hareketlendikce kilo alımı azalacak. Endişe edecek bişeyin olmadıgını doktorunuz söylemiş zaten 🌸
deletedmom4842 yellowmom8 Kilosu gayet iyi bu kadar takılmayın büyüdükçe kilo alımı daha da düşecek hatta bazen ayda hiç kilo alımı olmayadabilir alışın buna 🌸
ErtugrulAnnesii yellowmom8 giderek kilo alımları azalıyor çok normal parmağını bile kımıldatsa kalori yakıyolar. Kafanıza takmayın🙄
yellowmom8 YazCilegi evet canım ya çok hareketli emerken uyurken bile eli kolu ayakları oynuyo belki de ondandır 😊
yellowmom8 [bilinmeyen] canım zaten ayına göre çok iyi bı kilodaymis gören herkeste çok begeniyo hiç zayıf diyende olmadı ama her ay fazla kilo alan bu ay az alması üzdü beni sağlık sorunu olmasında kilo önemli değil 😊❤️
yellowmom8 [bilinmeyen] evet canım dış çıkarma donemindede kilo verip azalabiliyomis içimi rahatlattın çok sağol canım 😘❤️
Deletedmom444 yellowmom8 ilk ay çok aldı sonra onun yarısı kadar aldı aylık kilo alımı 500 üzerinde olunca yeterli dedi hemşire 500 üzeriydi son ay ama tam hatırlamıyorum ilk ay bir buçuk ikinci ay 800 falan
yellowmom8 [bilinmeyen] evet canım sağlıklı olması tabiki de en başta geliyo benimisinin kan değerlerinde düştüğü için korktum bende bu hafta gidicem çocuk doktoruna mama kullaniyomusun sadece anne sutumu
yellowmom8 ErtugrulAnnesii çok hareketli zaten ya uyurken bile el ayak kıpır kıpır muhtemelen ondan 🤷
Buglem yellowmom8 canım bebekler büyüdükçe kilo alimida yavaşlar benim kızımda 3 aylıkken 600 gram almıştı ondan önceki aylar hep 1 kiloydu