begonvil00 Bebeğim 11 aylık bu aralar marketten aldığım dil peyniri, kaşar peyniri falan veriyorum hata mı yapıyorum çünkü tuz var içlerinde az da olsa 1 ay sonra 1 yaşında olacak diye vermiş bulundum
beybitolat begonvil00 en başından beri bizim yediğimiz peynirden veriyorum. Birkaç gün sonrada 1 yaşına girecek bizim yediğimiz herşeyi veriyorum bir süredir
begonvil00 birerkekbirkizannesii içinde tuz olan şeyleri de verdiniz mi. Yani ben mesela artık bizim içtiğimiz çorbalardan yedirmek istiyorum ama tuzdan dolayı çekiniyorum açıkçası
birerkekbirkizannesii begonvil00 evet başlamıştım onuncu aydan beri tencere yemekleri veriyorum biz ne yiyorsak onu veriyorum hiçbir şeyini ayırmadım. Sadece baharatını minimumda tuttum acılı falan yapmadım kesinlikle ama her baharat serbestti ve ekstradan tuz atmadım 10 aydan berı kendı yedıklerımızı verıyorum ona ayrı yemek yapmadım
minnakpopus begonvil00 içeriği temiz olan peynirler var tel peynir örgü peynir marka olarak araştırın ben hala 5 yaşındaki oğluma alıyorum. Eğer tuz konusu aklınızı kurcalıyorsa 1 saat incesinden suya ıslayın tuzunu bıraksın
ysm53 begonvil00 10. Aydan beri veriyorum ben de 11 olacak birkaç güne. Sadece baharatlardan biraz kısmaya çalışıyorum. Peynir çorba yemek ne varsa veriyorum.
suhedaaaaa begonvil00 Ben 8-9. aylarda falan az tuzu olan peynir ve zeytin ezmesi vs. vermeye başladım. Bizim yediklerimizi de az tuzlu yapıyordum, veriyordum. Vücudun tuza da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Günlük bir miktar tuz tüketmesini sakıncalı bulmuyorum bu yüzden. Yine de karar sizin.