aslib1 Kızlar merhaba 34 günlük bir bebeğim var aktif emziriyorum sadece geceleri mama veriyorum. Her dk memedeyiz acaba sütüm mü az geliyor diye düşünüyorum bu sebeple sağım yapacağım. Elimde giyilebilir bir pompa mevcut ama meme ucum denk gelmiyor ve süt gerçekten az çıkıyor. Süt bazen dışarı akıyor vs beni zorladı ve sağım yapasım gelmiyor. Manuel ya da elektrikli uygun yollu bi pompa almak istiyorum. Manuel daha mantıklı geldi ama deneyimlerinizi paylaşırsanız daha net karar verebilirim. Şimdiden teşekkürler 🌸
1nazl aslib1 e bebekten baby Mom aldım elektrikli ve çok memnunum sadece elektrikli olması biraz yoruyor sürekli fişte olması ama çekim gücü vs çok iyi
selambennsid aslib1 ne alman gerekiyor bilmiyorum ama ne almaman gerekiyor biliyorum Kiwi elektrikli göğüs pompasını almıştım hiç güzel değil tavsiye etmiyorum
derya1414 aslib1 Giyilebilir pompalarda meme ucuna uygun aparatlar ayrıca satılıyor diye biliyorum ölçüsüne göre alabiliyorsunuz. Elektrikli de var Manuel de giyilebilirde var bende. Tabiki Giyilebilir çok kullanışlı. Manuel elinizi çok yorar. Elektriklide sürekli priz yanında olmuyor
Marianne aslib1 ilk doğumda Philips Avent almıştım, çok memnunum. Bu sefer eller serbest lansinoh aldım, bir işe yaramadı. Tekrar Philips Avent aldım, memnunum.
aslib1 1nazl evet elektrikli sürekli prizde olmak yorucu olur ama çekim gücü iyi olsun istiyorum teşekkür ederim
hamilesavi aslib1 lansinoh prizli olanın çekim gücü baya iyi ama dediğiniz gibi priz başında beklemek biraz zor. Ben onu kullanıyorum memnunum
mormnkse23 aslib1 acura marka kullandım çok memnunum bi bakın isterseniz çekim gücü vs çok çok iyi fiyatı da uygun
mormnkse23 aslib1 rica ederim durumum var çok şükür ama pahalı markalara iyi ki para vermemişim dedirtti bana bu marka bi çok modu var çekim gücü için masaj modu da var. İlk yüksek çekimde yapmışım yara olmuştu hep sonra kullandıkça çözdüm cihazı artık 😇
beyzack aslib1 manuel kesinlikle alma çok çok yorucu. Bende elektrikli bi markanın vardı prize takılı olduğu için zor geliyordu bebeaonun giyilebilir olanını aldım fakat elektrikli olan kadar çekim gücü iyi değil bir tane alcam diyorsanız kesinlikle elektrikli almalısınız