burcucinar34 Oğlumda sadece şiddetli balgamlı öksürük var dün devlet hastanesi ne götürdüm akciğer filmi çekildi sorun yok rsv olmuş olabilirmi öksürük var ateş vs yok burun akıntısı bugün başladı 3. Gün .ayrıca ventolin cortair kullanmaya başladım 3 yasa kaç ml veriyorsunuz
birerkekbirkizannesii burcucinar34 çok büyük bı ıhtımalle rsv bu hastalıgı iyi bılırım başlangıcı normal oksuruk ardından balgamlıya donduyse rsv
tecrubeli birerkekbirkizannesii merhaba 5.5 yaşında kızımda anlattığınız şekilde oldu kuru öksürük olarak başladı balgamlıya çevirdi, doktor sırtını dinledi ciğerleri temiz dedi antibiyotik istemedik grintuss yazdı. Tam geçiyor gibi oldu tekrar başladı. Göğsüne akgünlük sakızı bile koydum ama geçmeyecek sanırım. Nasıl bir hastalık bu antibiyotik kullanmadan geçmez mi? Veya rav olduğu nasıl anlaşılıyor test vs mi yapılıyor?
endoplazmikretikulumiste burcucinar34 influenzanınvar da rsv nin ilacı yok genelde ciğeri tutuyor inmesin diye yada indiyse hava var ya fıs onu kullandırıyorlar
Ezgi0808 Sık sık 5 cc sf ile burun yıkama yapın, sonra 5dk boyunca sırta pat pat masajı yapın, balgamı çıkarması lazım. Bize doktor gerelkirse günde 10 kere burnunu yıkayacaksınız dedi
forumungurmesi Ezgi0808 bu balgamı kusarak mı çıkaracak? Biz yapıyoruz dediğiniz gibi ama ağzı balgam doluyor aspire ediyorum ama kusmuyor hiç.
Ezgi0808 forumungurmesi Bu balgamı burnunu yıkayarak çıkarabilirsiniz, ağzındaysa parmağınıza doladığınız gazlı bez ile ağzını temizleyerek alabilirsiniz. Eğer temizlenemezse balgam ya kusarak yada kakada çıkabilir