SevgiOzd Elimde şu an vip Ahmet’in temizlik mopu var bi heves almıştım ama şu an pek kullanmak istemiyorum yoruyor beni pratik değil gibi hissediyorum sildiğimde daha temiz hissettirecek bişey arıyorum siz ne kullanıyorsunuz
surprizbebe SevgiOzd ay ben yıllardır onun ürünlerini alırım. Şu anda da kirli suyu ayıran mopu var vip Ahmet’in. Çok memnunum.
Omeraslan SevgiOzd Parex filan bahane bence en güzeli o vip Ahmet in mopu. Bu kırılsa da ondan alsam diye bekliyorum 😁
SevgiOzd surprizbebe evet bendeki de 3 bölmeli kirli temiz suyu ayırıyor ama bilmiyorum ya bastırıp silme ihtiyacı hissediyorum oda beni çok yoruyor evimde büyük sanki iyi temizlemiyormuş gibi bi algıya kapıldım 😂
KayraVeAnnesi_06 SevgiOzd Arow markasının mop setini kullanıyorum 2 senedir memnunum . Kirli temiz su ayrı daha önce almadığıma pişman oldum şuan temizliği güven veriyor
patlakprezervatif SevgiOzd smarter’in aqua master temizlik kovası var. Kirli su ile temiz suyu ayırıyor. Ve çok güzel kıl topluyor çok memnunum
tecrubeli SevgiOzd pedallı vileda kullanıyorum en rahatı o bence. Karcher buhar makinesi de var ama bi süre sonra kullanmaya üşeniyor insan hele yazın yüzüne bakasım gelmiyor sıcaktan😁
annesikjgg SevgiOzd parex wondero kullanıyorum çok çok memnunum. Bende de daha öncesinde vip Ahmet vardı ayyy işkenceymiş
Gul-42 SevgiOzd en iyisi bence arow arkadasımda gordum ama ben titiz in viledasını kullanıyorum memnunum