Omeraslan annevebebegiii__ Oğlum her fırsatta aldırıyor artık oyuncak koyacak yerim yok 😁 ama yeni şeyler çıktıkça ben bile heves ediyorum😁
defnevedoruk annevebebegiii__ evde iki koca poşet özel kinder oyuncağı dolu, günde 1-2 fix açılıyor bizim evde
1Dost annevebebegiii__ Bende çocukların oyuncakları biriktirdim bi torba dolu atmakta istemiyorum oynamıyorlar incik cincik ayak altında bilmiyorum 😃
Minigim38 annevebebegiii__ bizde de bi kutu dolmaya geldi kimisi çok güzel kiminde saçma şeyler çıkıyor
annevebebegiii__ Omeraslan kaç yaşında oğlunuz benimkisi 22 aylık seviyoruz ozmoyu içinden çıkan oyuncaklar çok hoşumuza gidiyor özellikle de benim her markete gittiğimde eşime Ozmo al diyorum çok güzel oyuncaklar var ileride belki bunlarla böyle süs falan da yapılır yani 😂
Omeraslan annevebebegiii__ 3.5 yaş civarı. Epoksi sehpa yapıyorlar aslında hiç saklamayı düşünmüyorum ben😁
anonimli Şimdi canım çekti😂 Kocama söyleyeyim de alsın Kesin diyecek ki “bizim kız onu yemek için daha küçük değil mi” Ama ben evdeki büyük kız için istiyorum (yani ben) 😂😂😂
annevebebegiii__ anonimli bende öyle kfkdkd oğlum da az yiyor oyuncağını seviyor kaçırıyor bazen benden çikolatayı 😂
Damla_eflin annevebebegiii__ Oğlum sürekli alıyor, ama sadece oyuncakları için alıyor. Çikolatasınida bana veriyor😆 Çok küçük oyuncaklar hep ayağımıza batıyor. Atmakta istemiyorum.
zeynepozkar annevebebegiii__ bizde tüm yaz biriktirdik resmen 40-50 ozmo yemiştir ama artık almıyorum hevesimiz kaçtı şimdi hotwels araba biriktiriyoruz daha iyi güzel daha uzun ömürlü
annevebebegiii__ zeynepozkar araba da güzel bizim ev bildiğin araba galerisi gibi ama biriktirilebilir
Pamukhanim_ annevebebegiii__ ben eşim hep markete girince mutlaka alır banada oyuncaklarıdan kızımın odasına ayna yapmıştık biz 😅