PrensesimDuru bebeğim 15 aylık bir aydır crp den çekiyoruz dün 53 tü yatış verdi damarı bulamadılar bir türlü. serum verilemedi. bugün sabah zar zor taktılar crp 63 olmuş. sebebini anlamıyorlar. bu durumu yaşayan varmı? lütfen yardımcı olun
endoplazmikretikulumiste PrensesimDuru antibiyotiğe rağmen düşmeyen crp varsa birde amiloid a baktırın eğer kanda çıkarsa romatolojiye yönlendirirler zaten
seyma10 PrensesimDuru benimkinin crpsi 118 çıkmıştı 20 aylikti antibiyotikli igne vuruldu 5 gun kaninda enfeksiyon vardi ama etkili oldu igneler inşallah bi an önce duzelir bebeginiz
TwinsMom__ PrensesimDuru Aynısını bizde yaşadık maalesef oğlum 2 aylıkken başladı crp 286 olmuştu sebebini asla bulamadılar 2 ay yoğun bakımda kaldı bütün genetik testleri kültür testleri yapıldı ama sonuca varılamadı şuan 2 yaşında hala çekiyoruz en ufak şeyde yükselir crp ateşlenir bünyesi aşırı hassas Rabbim şifa versin sizede🙏❤️
TwinsMom__ PrensesimDuru 2 hafta yoğun bakımdan sonra servise aldılar asla damar yolu bulunamıyordu kafasından bile açmışlardı servise çıktığında 70 di crp be dayanamadım artık oğlumun haline imzalı çıkış yaptım 3 gün sonra kan germek şartıyla eve geldim tekrar kan verdiğimde oğlum crp si evde 12 ye düşmüştü
prp2727 PrensesimDuru nasıl oldu benim kızım crp 65 çıktı ama damar bulamadılar yatis verilcekdi bir iğne varmış onu yaptılar mecbur ateşi var