Deletedmom143 [silindi] bu daha ne ki dün bi post gördüm siz gördünüz mü bilmiyorum ama görseniz yorum yapardınız kesin ped paylaşmıştı biri 😂 Allaammm dünyanın sonu geliyor
Deletedmom245 [silindi] kız ne güldüm ahahhaha 😂 her postta görüyorum seni tam benim kafadansın vallaha aynısını yazacaktım ama vazgeçmiştim 😂
Deletedmom245 [silindi] Deletedmom139 Oglunasikbiranne08 biri de şimdi hamilemiyim diye sormuş kızlar😂 bunlar bebeklerini neyle öğrendiler ki bir testte hamilelik var mı yok mu bilemiyorlar ya 😂😂 uuff
Oglunasikbiranne08 Deletedmom245 ya öyle postlar açıyorlar çok acayip geliyor bana . insan hiç mi bilmez yahu
[silindi] Deletedmom245 trigonometri sorusu çözüyorlar sanki (en nefret ettiğim konuydu🤣) anlamayacak netleştiremeyecek ne varsa
Deletedmom0028 Deletedmom245 bir şey diyen var kızlar eşimle ilişkiye girdik içime geri çekilme oldu ama adetimde 3 gün geçti acaba hamile miyim 🙄 E biz nerden bilelim bacım müneccim miyiz biz. Bir kan testi yaptırmak çok zor sanki uzaya gidecek🤪
Brfngnc kubraF korkucağına önlemini alsana bacım bizene senin hamile olmamandan ? Uçkurunuza sahip çıkın madem 3 aylık bebeğiniz var ! Sapıkmısınız nesiniz özel hayatınızdan bizene ?
Deletedmom245 Oglunasikbiranne08 katılıyorum. Bir çizgi ya vardır ya yoktur ya da siliktir yani post açsınlar da nasıl olursa olsun😂😂