hellomomy_ Kızlar merhaba 6 aylık bebeğim var bazı şikayetlerimden dolayı doktora gittim troidlerim çok hızlı çalışıyormuş yüksek doz ilaç başlanacak bebeğim biberon tutmuyor emzirmeyi bırakmam lazım nolur akıl verin bana çok çaresizim :(
sekeroglan hellomomy_ hangi ilacı kullanacaksınız ben levotiron yüksek doz kullanmama rağmen emziriyorum yine
hellomomy_ sekeroglan gerçekten mi umut oldunuz bugün doktor ses kaydı attı yüksek doz diye ama ilaç belirlenmedi ultrason çekineceğim birde ona göre konuşalım dedi
hellomomy_ mihraninannesi010725 bende araştırdığım da düşük doz engel değil ama yüksek sıkıntı falan yazıyordu
sekeroglan hellomomy_ ben 175 lik levotiron kullanıyordum yeni doğum yaptigim zamanlar suan 125 lik kullanıyorum bide ben ameliyatliyim daha öncesinde tiroidlerimde tümör vardi kanser yani o yüzden tedavi falan da oldum ultrason dan sonra sormak istedikleriniz olursa beni etiketleyebilirsiniz size anlatırım kendi tecrübemi
hellomomy_ sekeroglan Allah razı olsun teşekkür ederim bu akşam çekineceğim size sorarım. Çok geçmiş olsun size de Allah tekrar yaşatmasın. Bebeğe zararı olmadı dimi