pyrzmrv Oğlum 4 ay 13 günlük son bir kaç gündür uykusunda gözünü burnunu kaşıyor ve uyanıyor acaba bir şey alerji mi yapıyor
goncaa42 pyrzmrv biz de 4 aylığız elleri sürekli gözünde burnunda kaşıyor bu aylar da oluyor mu sürekli uyanıyor o yüzden delirmek üzereyim
sedaah Benim bebeğimin çoklu besin allerjisi var 3 aydan beri sürekli gözünü burnunu kaşır 6aylık oldu hala aynı. Bizimki ona bağlı diye düşünüyorum sizin ki umarım sebepsizdir🌸
goncaa42 pyrzmrv inanılmaz kötü bir ay sabaha kadar oturdum başın da uyutamadım bir türlü siz kundak yapıyormusunuz benim ki kabul etmedi hiç kundağı
pyrzmrv goncaa42 yok ilk günden beri elleri hep dışarda olsun istedi zaten ayaklar İçerde doktor da istememişti
goncaa42 pyrzmrv benim ki çok zor dalıyor uykuya siz neler yapıyorsunuz dalmadı için bende deniyim saat 8 de hece uykusuna yatırdım hala uyanıp duruyor
pyrzmrv goncaa42 gece uykusu babasına ait o uyutuyor açıkçası onun için ben pek uğraşmıyorum. Gece birde uyandık hala oyun oynuyoruz uyku muyku her şey yalan oldu
goncaa42 pyrzmrv ben ki de saat başı uyandı ellerini hep gözlerine yüzüne götürüyor bunun içinde uyuyamıyor sizin deva mı buldunuz mu çözüm
pyrzmrv goncaa42 odayı temizledim nemini sıcaklığını ayarladım sonra da yüzünü nemlendirdim, yüzüne ben masaj yaptım biraz ondan sonra azaldı iki saat falan uğraşmadı sonra tekrar başladı yapmaya
goncaa42 pyrzmrv benim ki de halla devam çocuk doktorumuzla görüşeceğim inşallah alerjik Birşey çıkmaz