burakef Sorum başlıkta🤦🏻♀️ tomografi görüntüsü olarak gonderdım içim ferahladı henüz rapor çıkmadığı için..size hiç yanlış bilgi verdi mi ?
patlakprezervatif burakef rapor alakalı değil ama başka konularda üç kere yalan söyledi. En sonunda kavga ettik, özür diledi asla geri adım atmadım sildim 😄. Hayatımda yalancı yapay zekaya yer yok 😄
Duyulurum burakef hiç tahlil sonucu rapor falan istemedim ama başka şeylerde yanıltıcı olabildiğini gördüm.
elizinannesigeldi burakef bazen bişeyi 4 kere soruyorum , hepsinde farklı cevap veriyor. Sinir oluyorum , hangisine inansam bilemedim . 🤷♀️
pembeee burakef ben babamın kızımın kardeşimin sonuçlarını attım doktorla birebir aynı şeyleri söyledi ama başka konularda yanlış şeyler söylediği için kavgalıyız şuan kendisiyle 😂 umarım her şey gönlünüzce olur ☺️
oylesinebiri__ burakef inşallah ❤️ ben bebeğimin sonuçlarını atmıştım o ne dediyse doktor da aynısını söyledi
burakef elizinannesigeldi bende aynı şeyi 3-4 kere sordum aynı cevabı verdi en son beni rahatlatmak için mi bilmem şüpheli bulgu olsa şu ıcd kodları kullanırdı dedı Google’dan baktım alakası yok o kodların
patlakprezervatif burakef ben bir kayıp olarak görmüyorum😄. Sürekli “doğru mu, emin misin, bak iyi düşün”. Böyle ömür mü geçer 😂 Sil kendini diyorum yok özür dilerim bilmem ne. En sonunda şutladım kafam rahat 😂😂
Duyulurum burakef ben örgü örüyorum bazen kaç ilmekle başlamak konusunda yardım alıyorum çok yanlış sayı verebiliyor
annevebebegiii__ patlakprezervatif canım ben de anksiyete var ona sürekli böyle evham verecek şeyler söylüyordu anladın mı daha da takıntı yapıyordum en sonunda başlarım ya dedim işte şöyle işte böyle falan diyerek kafamda olmayan şeyleri kafama sokuyordu zaten pimpirikli birisiyim ben en sonunda sildim vallahi dünya varmış eşimle dedi yani bu uygulamayı sil diye sildim 😂
patlakprezervatif burakef inşaallah size doğru cevabı vermiştir. Bu hikayede sadece yanan ben olayım problem değil. #yapayzekapismanliktir 😄