zlemceylan Kızlar bebeğim 5,5 aylık dönmüyor. Tummy time da yaptırıyorum ama yüz üstü durmak istemiyor. Kollarını hemen ileriye uzatıyor. Kendini o şekilde bırakıyor. Bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda ?
myangelson zlemceylan döner döner merak etmeyin sonra önünü alamıyorsunuz zaten bez değiştirirken falan çok hızlı hareket ediyorlar 😄
Gizemmer zlemceylan benim kızım 7 aylıkken tam anlamıyla dönmeye başladı 6 aylıkken tek yöne dönüyordu öncesinde de hiç dönmüyordu çabalamıyordu kilolu da değildi
eda-1amine zlemceylan benim kızımda dönmüyor her bebek farklı ilk kızım 4.5 aylık Ken fildir fildir donuyirdu bu yok soluna azıcık donuyo bırakıyor yüz üstü doğdu doğalı nefret ediyor durmuyor döner elbet birgün
humanur1906 Kızım altı aylık olunca dönmeye başladı, tummy time da hiç sevemdi. İimd 6,5 aylık şükür kendi kendine oynar döner. Sizinde bebeğiniz öyle olur büyük ihtimalle.
zlemceylan humanur1906 evet bizim ki de pek sevmiyor tummy time ama zorla yaptırıyorum umarım döner bakalım
zlemceylan myangelson umarım bakalım sadece merak ettiğim dönmemesi acaba ek gıdaya geçişi etkiler mi
myangelson zlemceylan ek gıdanın dönmeyle alakası yok. Öyle olsa 8-9 ayında dönen bebekler var onlar hiç geçemez ki 😊 ek gıda için oturma ve başını tutması yeterli. Desteksiz oturmak değil bu arada destekli oturduğunda yıkılma falan olmamasi lazım
elifzada Her bebeğin hızı birbirinden farklı. Benim oğlum çok geç döndü 7 aylık falandı geçte oturdu hareketli bir bebek değildi kızım tam tersine çok hareketli 4 aylık döndü tummy time hiç sevmedi hala sevmiyor