yaraliceylanim Dynavit balik yagi kullanan var mı? Bi tavsiye üzerine aldım aslında ama buraya da sormak istedim . Kızım 18 aylık
fikrettekinbassoy yaraliceylanim Ocean aldık çok düzenli kullanmamıza rağmen etki gördük mü emin değilim
yaraliceylanim mercankus kaç aylık ne kadar kullanıyorsunuz peki. Mollers bunu aldıktan sonra aklıma geldi artık bundan sonra onu alırım
KendiEvimdeDeplasmandayim Möllers ya da ocean önerdi doktorumuz ocean bulabildik. Eczacı 2buçuk ml kullanın dedi gidince yine doktora soracağım. Bu markayı bilmiyorum üste çıksın
yaraliceylanim rana0234 12 ay işte ben çoğu şeye 12 aylık olduktan sonra başladım ama balkik yağını vs kis dönemi oneriyolsr şuan 18 aylik o yüzden
yaraliceylanim fikrettekinbassoy etkisi çok belli olan birsey gibi gelmedi bana belki kan tahlilinde olabilir inanın bende bilmiyorum ilk çocuk çünkü herseyi arastirdigim gördüğüm duyduğum kadar biliyorum balik yagi konusuna daha yeni giriş yapıyorum bilgim çok yok
yaraliceylanim mryematls daha kullanmadım benim kizim hic balık yemiyor maleswf geçen sene az çok yiyordu ama bu sene hiç yemiyor ileri aylarda yemeye başlarsa keserim hafta da iki balik tüketimi diyolar ama şahsen benim kızım haftada bir kere yese ben içermem