brcaras Hamur yogurma makinesi bakiyorm. Karaca mastermaid 7 kg 2000 watt dusunuyorm. Fakat cok sesve sallama sikayeti vs var .. sizler neler kullaniyorsunuz tavsiyelerniz neler olur
Balbulutu brcaras aynen çok sallanıyor eşim almıştı haberim olsaydı başka markaya bakalım derdim ama ben kullanıyorum şimdi kurabiye hamuru yoğurdum güzel oluyor yine de kolaylık 5 kg benimki de
surprizbebe brcaras bende Grundig var sesli ve o da sallanıyor. Ama vakumlu ayakları sayesinde güzel tutunuyor sallanmayı azaltıyor tezgah üstü kullanınca.
minnakpopus brcaras karacanın 1750 w var evet sesi var ama ayakları vakumlu ben sallanma hiç yaşamadım çok memnunum
minikmisimben brcaras kayınvalidem de var Karaca memnunum diyor Bosch mutfak şefi aldım bende Kasım indirimlerinde memnunum
busraufukilbilge brcaras icotech marka kullaniyorum , otomatik yukari kalkiyor 6 lt . Oyle sallanma Problemi falan yasamadim pek
TalentedMom brcaras bence karacadan elektronik alet alma ben çok pişmanım ablam sinbo aldı çok memnun
ruhsagligi brcaras yui aldım çok memnunum 1.5 senedir de kullanırım, içli köfte et çekme shake sucuk doldurma aparatları da var