Eylul301023 Annemlerde kedi var yani benim çocukluğumda almıştık 15 senedir bizde 2 yaşındaki oğlumu tirmaladi küçük bir çizik oldu kanadı kuduz aşısı yaptırmak lazım mı acaba? Bizi de hep tirmalar senelerce ama bir şey olmadı evden hiç çıkmaz zaten korktum 😓
nisven Eylul301023 hiçbir şey olmaz geçen sene tedavi etmeye çalıştığımız sokak kedisi ısırdı eşimi kan revan bırakacak şekilde aşı oldu ama doktor kedilerde kuduz çok görülmez dedi birde aklınızda olsun kuduz salya ile bulaşır tırnaktan olmaz içiniz rahat edecekse götüren bir hastaneye
Eylul301023 nisven çok teşekkürler yani kedi de kuduz olsa zaten belirileri oluyor bir de 15 senedir evden dışarı adım atmayan bir kedi kuduz olsa bize de olurdu heralde hep tirnaliyor içim rahat aslında
Aklimideliricem Sokak kedisinde kuduz aşısı yaparlar ama ev kedisi aşılıysa yapmazlar yine de sorun içiniz rahat etsin
simseklivekalpli Eylul301023 bizim evde kedi var. Çocuklar full çizik. Aşıları tam ev kedisi ise sorun olmuyor 🌸
dmlmrt8 nisven şimdi tırmaladı 9 aylık oğlumu 3 gün öncede yapmıştı o yüzden bir süre anneme gidicek kedim çok kıskanç çocukları hiç sevmiyor . Doktor ev kedisi aşıları düzenli yapıldıysa sorun yok demişti bizede
catperson Eylul301023 aşıları yapılıyorsa bebeğe kuduz aşısına gerek duymazlar. Hayvan ısırık ve tırmalamalarına bazen tetanozu gerekli görebiliyorlar ama yine de bir doktora danışabilirsiniz. Ama ev kedisine aşıları da tamsa gerek duymazlar gibi düşünüyorum
dmlmrt8 Oğlum üzerine gidiyor ama daha temas etmeden patilerini kaldırıyor . Ne yaptıysam alışamadı oysaki hiç ayırmadık hepimiz bir arada yatıyoruz