bitboylum mavigibibakti aile sorumluluğunu kaldırabilecek olması,sadakati,güvenilir biri ve nerde ne konuşacağını bilse devamı gelir bence
namkoll mavigibibakti Sadakatli olması Eşine ve çocuklarına karşı merhametli olması Önceliği kendi çekirdek ailesi olması Maddi olarak savurgan olmaması ama cimri de olmaması Sevgisini ve saygısını her ortamda hissettirmesi Kocamdan memnunum hepsi mevcuttur 😂
metemom_ mavigibibakti ağır başlılık Karşılıklı fikir alışverişi yapabilmesi Bir şeyi saklamaması Parasal anlamda tutumlu veya savurgan olmaması Sohbet edebiliyor olması Yüksek beklentilerim yok eşim de sohbet dışında genelde bu özellikleri var 😂
Meri-Mel mavigibibakti Eşini ailesine ezdirmeyen . Para sorunu etmeyen . (Savurgan ya da cimri olmayan) Dini vecibeleri yerine getiren. İçki , sigara kumar alışkanlığı olmayan. Erkek işlerini kendi halleden ( tamir gibi) Aaaaa benim eşim ilk ( aile konusu hariç ) ideale -1 imiş 😁
Aklimideliricem Her zaman karısının yanında durması, yanlışı olsa bile bunu başbaşa söylemesi, karısını kimseye ezdirmemesi, ailesine sahip çıkması yeterli sksksjd
selambennsid mavigibibakti önceliğinin çekirdek ailesinin olması Saygısızlık yapmaması yapılmasına izin vermemesi Bugünü yarını geleceği planlayarak davranması Benim çocuğunun fikirlerini istekleri önemsemesi Merhamet sadakat ve daha bir sürü şey 🤣
betamom mavigibibakti merhamet, sadakat, sen benim için kıymetlisini derinden hissettirmek, çözümcül, dinleyici ve sakin.
middlemistt mavigibibakti Benim için ideal eş kocamdır ondanda en sevdiğim sıralama olmaksızın sevdiğim özellikleri 1-Her yerde her koşulda karısının ve çocuklarının arkasında durması 2-Dışarıda ağır başlı olsa da benimle birlikte çocuklaşabilmesi beraber eğlenebilmek 3-Adalet sahibi olup kul hakkına önem vermesi ( helal haram konusunda pimpirikli olması) 4-Merhametli olması 5-Konuşmasam da bir bakışımdan ses tonumdan neyim olduğunu anlaması